Jdi na obsah Jdi na menu
 

Metodická koncepce

Vážení rodičové,
zde naleznete stručnou charakteristiku koncepční přípravy vašich dětí v přípravce.
Rádi bychom, aby jste měli představu co kluci dělají, budou dělat a co musí zvládnou, aby mohli přejít připraveni do vyšších kategorii.
Tímto tématem bychom rádi předešli zbytečným diskuzím okolo zařazení dětí do té či oné skupiny. O tom, kdo je kde zařazen rozhoduje výhradně trenér na základě momentálních dovedností dítěte.
Naší prioritou je především připravit kluky a holky do 3.třídy, kde je kladen důraz na zvládnutí základních dovedností. Na jejich zvládnutí závisí další hokejový vývoj dětí, protože pokud si v těchto létech vštěpí špatné návyky bruslení, což je základ hokeje, budou se s nimi potýkat ještě hodně dlouho, ne-li pořád.
Rádi bychom zdůraznili, že ač prožíváte veškeré hokejové dění asi více než děti, není kam spěchat a PŘÍPRAVKA je opravdu od slova PŘIPRAVIT.
Budeme se snažit pro děti zorganizovat zajímavé TJ proloženy tělocvičnami, bazény, přípravnými zápasy i pro ty nejmenší, společné akce atd.
Nejdůležitější je, aby kluky a holky to bruslení, protože opravdu o hokeji lze začít se zavřenýma očima mluvit nejdříve od třetí - čtvrté třídy, hlavně bavilo, aby na TJ chodili rádi a aby je hokej bavil i do budoucna.

V případě jakýchkoliv nejasností, dotazů, připomínek, nápadů, rad, inspirací - jsme vám k dispozici.

Kolektiv trenérů PŘÍPRAVKY